…. bij Kozakken Boys zitten ze liever op de bank!

Ja,…nee. Niet de de spelers natuurlijk. Die willen altijd in de basis staan.
Maar de supporters van voetbalvereniging Kozakken Boys uit Werkendam, willen graag op deze banken van deze aluminium picknicktafels in hun eigen clubkleuren rood/wit zitten.
Prachtige onderhoudsvrije Clubtafels met logo van de vereniging en van de Club van 50.
Beide logo’s worden als het ’s avonds donker wordt verlicht met logoverlichting op zonne-energie. Dat komt de sfeer natuurlijk ten goede.
De Club van 50 heeft de eerste 5 Clubtafels mogelijk gemaakt.
Er staan nog 15 houten tafels die aan vervanging toe zijn.
Hoe mooi zal het zijn als al deze tafels vervangen zijn door deze Clubtafels?
….. nog even sparen

Bij Mourik in Rotterdam een “lunchplek” in stijl!

Het gehele kantoor in Rotterdam wordt momenteel opgeknapt, zowel binnen als buitenom. Zo is er een nieuw vlonder aangelegd met daarop plaats voor de nieuwe “BEDRIJFS” picknicktafels, geheel in de bedrijfskleuren en logoplaten. Deze picknicktafels zijn geheel uit aluminium vervaardigd en met de juiste RAL kleur de poedercoating aangebracht. Onderhoudsvrij dus!

Er is gekozen voor een lange picknicktafel met een lengte van 4 meter zodat iedereen er tijdens de lunch bij aan kan schuiven. Even staan met een kop koffie ☕ is ook lekker aan de statafel als de zon aan het schijnen is.

… het zijn de SPONSOREN die het verschil kunnen maken!

Bij hockeyvereniging MHV Forcial uit Rockanje zijn alle houten picknicktafels vervangen door de SPONSOR Clubtafels. Geheel in de clubkleuren blauw/rood en met sponsorlogo aan de ene kant en clublogo aan de andere kant van de picknicktafel. Deze picknicktafels zijn geheel in aluminium uitgevoerd, dat betekend dan ook weer een lange levensduur en je kan deze het gehele jaar buiten laten staan.

Bij vv Kesteren blijft het tot in de late uurtjes gezellig op het terras!

De aftrap is genomen door de sponsor Cornelisse Bouw door de eerste Clubtafel aan te leveren bij vv Kesteren. Bedoeling is om hierdoor meerdere sponsoren over de streep te trekken om zo het gehele terras vol te krijgen met deze aluminium picknick- en statafels van Clubtafel.com
>>> Deze picknicktafels zijn voorzien van ledverlichting op zonne-energie. Hierdoor zijn de logoborden aan beide kanten ook in de avond goed zichtbaar.

Opstelling voor het nieuwe seizoen 2024/2025 is bij vv DESK uit Kaatsheuvel al bekend!

4 stuks Clubtafels lang 4 meter in de clubkleuren blauw/geel staan al gereed voor het nieuwe seizoen. Netjes opgesteld voor de kantine en het hoofdveld.
Voor volgend seizoen staan er nog 4 Clubtafels lang 3 meter op de planning, maar hier moet de Club van 50 nog even voor sparen.

…. geen “valse bingo” dit keer!

Bij voetbal en atletiek vereniging Hazerswoudse Boys hebben ze dankzij de inspanningen van de Bingo voldoende rijtjes vol gehad voor de aanschaf van de eerste Clubtafel voor de vereniging. Bedoeling is dan ook dat deze picknicktafel de aanzet wordt voor sponsoren om het terras aan te vullen met nieuwe Clubtafels. De Clubtafels zijn geheel uitgevoerd in aluminium en in de clubkleuren zwart en wit uitgevoerd.

…. je zal dit seizoen maar eens kampioen kunnen worden en dan heb je deze Clubtafels op het terras staan!

Dat wordt dan wel een heel mooi feestje.
Bij vv Zeewolde zijn deze week vijf aluminium picknicktafels van 3 meter voor het terras en 2 statafels voor de businessclub afgeleverd. Geheel in de clubkleuren en logoplaten.
Dit seizoen kan nu al niet meer stuk

….. hoe mooi kan je het hebben, in hartje Amsterdam!

Tussen het Anne Frank huis en de Westerkerk in Amsterdam bevind zich één van de filialen van Pancakes Amsterdam. Momenteel nog met houten picknicktafels op het buitenterras, maar daar komt mogelijk snel verandering in, aldus eigenaresse Nicolette. De houten picknicktafels zijn met enige regelmaat aan vervanging toe en dat moet toch anders kunnen was de gedachte. Al snel kom je op internet de “branding” bedrijfspicknicktafels van Clubtafel tegen. Geheel bestaand uit aluminium, in de bedrijfskleuren en met logoplaten. Mooier kan je ze niet krijgen, toch? Komt nog bij dat deze onderhoudsvrij zijn en eenvoudig schoon te maken, …. en het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan.
….. dat wordt smullen aan deze Pancakes tafels

Dakterras bij EVC Edam staat klaar voor de zomer

De sponsorcommissie heeft op tijd zijn werk gedaan! Vier prachtige aluminium picknicktafels in de kleuren groen en rood van de vereniging en mooie logo’s aan de kopse kanten van de sponsoren en de vereniging. In totaal 4 picknicktafels en 6 statafels de het gehele dakterras mooi vullen. Dat rood/groen de clubkleuren zijn van EVC Edam is hier wel duidelijk geworden. Er worden nog sponsoren gezocht voor de statafels!

…. ook Limburg heeft de Clubtafels ontdekt!

Rood Groen LVC’01 uit Vaals is inmiddels de 3e club waar de clubtafels te vinden zijn in Limburg. Er zijn recent 2 aluminium picknicktafels geleverd in de clubkleuren die gesponsord zijn door de “Club van 50” en camping Cottesserhoeve Limburg. Zo te zien zijn ze er blij mee!