Hé mam, …. dit is echt iets voor jullie tennisvereniging!

Dochter van een commissielid van tennisvereniging NVLTB in Wageningen voetbalt bij USVV Odysseus ’91 in Utrecht. Daar staan namelijk al 2 mooie aluminium picknicktafels van Clubtafel.com in de kleuren paars/wit.

En zo is het (tennis)balletje gaan rollen bij de tennisvereniging NVLTB.
Ook hier staan nu 2 mooie picknicktafels en een statafel in de kleuren van de vereniging met logo. Mooi op tijd geleverd voor start nieuw seizoen.

Hockeyclub MHCO uit Oosterbeek geeft kleur aan het buitenterras met start van het nieuwe seizoen 2023/2024!

3 stuks nieuwe aluminium picknicktafels van 3 meter lang, geheel in de clubkleuren en logoplaten. Enkele bestuursleden hadden de Clubtafels bij een andere vereniging MHC Barneveld zien staan en waren meteen overstag.

Als je nu eenmaal een nieuw buitenmeubilair moet hebben, doe het dan meteen goed, was de gedachte van het bestuur. ….zie hier het resultaat!

Bij van de Beeten staan picknicktafels met uitstraling

Bij het bedrijf van de Beeten uit Veghel gaat het om kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en oog voor het personeel! ….en dat geldt ook voor de picknicktafels. Geheel in bedrijfsstijl, kleuren en logo uitgevoerd. Zo staat er ook bij de ingang een statafel met hetzelfde concept. De picknicktafels bestaan geheel uit aluminium en is hierdoor geheel onderhoudsvrij.

“Club van vijftig” zetten zichzelf en de Beachvolley op de kaart!

Tijdens de Beachvolley toernooi werd deze prachtige aluminium picknicktafel in gebruik genomen. Deze tafel is geschonken door de “Club van vijftig” van de volleybalvereniging Volley Meerkerk ’95. De picknicktafel krijgt een mooi plekje naast het nieuwe opbergschuurtje.

Goede investering van deze jongens, zou ik zeggen.

Sponsor Sta-tafels voor vv Lyra uit De Lier

De sponsor Everstone Stdio & Projects pakt het gelijk goed aan voor de voetbalvereniging vv Lyra met 4 stuks statafels voor het buitenterras. Dit is alvast de eerste aanzet voor nieuw meubilair. Nu nog op zoek naar meerdere sponsoren voor de aluminium picknicktafels.

Berghem Sport breid nieuwe accommodatie uit met Clubtafels!

Zo’n 4 jaar geleden werd de nieuwe accommodatie van Berghem Sport in gebruik genomen, maar nu was het tijd om goed door te pakken volgens de voorzitter van deze mooie voetbalvereniging. Op het dakterras komen nu mooie aluminium picknicktafels van Clubtafel.com. Geheel uitgevoerd in de kleuren van de vereniging en met logoplaten. Er is nog ruimte genoeg voor meer picknicktafels en statafels. Hiervoor zijn ze nu nog op zoek naar de juiste sponsoren. De sponsor krijgt dan ook aan 1 kant hun bedrijfslogo aan de kant van de tafel. ….wordt vervolgd!

Transportbedrijf VDH plaatst op 3 locaties de bedrijfstafels.

… een visitekaartje voor de bedrijfspanden van VDH Company. Afgelopen week zijn er bij de filialen in Dirksland, Maasvlakte en Botlek deze prachtige aluminium BEDRIJFS picknicktafels van Clubtafel.com met een lengte van 3 meter geplaatst. De perfecte plaats voor lunch/koffie, voor het personeel, chauffeurs en bezoekers. Deze tafels zijn geheel in de bedrijfskleuren en logo uitgevoerd.

Sponsoren opgelet! vv De Kieviten biedt kansen op “A” locatie.

Voetbalvereniging De Kieviten uit Voorthuizen hebben een start gemaakt voor de nieuwe inrichting van het buitenterras bij de kantine. Deze promo Clubtafel wordt neergezet om andere sponsoren warm te maken om een eigen SPONSOR Clubtafel op het terras te hebben. Er is keuze genoeg in de Clubtafels, zo zijn er picknicktafels met een lengte van 2, 3 en 4 meter. Ook statafels in hetzelfde concept qua sponsoring behoort tot de mogelijkheid.

Club van 100 bekent kleur!

De “Club van 100” van voetbalvereniging AVV Columbia uit Apeldoorn zetten de kleuren van de Club 💛 🖤 op het terras.

Een investering waar ze nog jaren lang plezier van gaan hebben. Aluminium picknicktafels van Clubtafel.com in de kleuren geel en zwart van de vereniging. Het geel/zwart gestreepte bovenblad en zitplanken is het shirt en het onderstel en logoplaat zwart van het broekje. Deze 2 Clubtafels zijn de inzet van de Club van 100 met als doel meer sponsoren warm te krijgen om ook Clubtafels te sponsoren om zo het terras compleet te krijgen.

Aannemer zet bedrijfstafel klaar voor de vrijdagmiddagborrel!

Eigenaar Roy Verstegen van aannemersbedrijf Roy Verstegen BV is zichtbaar in z’n nopjes met de nieuwe bedrijfspicknicktafel van Clubtafel.com. Dat wordt gezellig genieten aan de aluminium picknicktafel bij de vrijdagmiddag borrel na de gedane arbeid van de afgelopen week.

Ik kijk al uit naar de reacties van het personeel morgen en het bier ligt al gekoeld in de koelkast, aldus Roy.

Met de juiste aandacht voor het personeel, kan je veel voor elkaar krijgen en daar hoort ook zo’n mooie picknicktafel met het juiste bedrijfsgevoel bij!

De aluminium picknicktafel lang 4 meter is geleverd in de bedrijfskleuren rood en zwart, met de daarbij behorende bedrijfslogo aan de kopse kanten van tafel.