KTF Harlingen vervangt houten picknicktafel voor duurzamere tafel.

Kraanverhuur en transportbedrijf Friesland uit Harlingen investeert “duurzaam” door aanschaf van een aluminium bedrijfstafel van Clubtafel.com. Geheel in de kleuren geel en blauw van het bedrijf en logoplaten.

De houten picknicktafel was inmiddels aan vervanging toe. Er is nu gekozen voor een duurzamer product die wat langer mee gaat en het gehele jaar door gebruikt kan worden, aldus de eigenaren Anno en Tjitske Zuidema.

De bedrijfstafel komt straks naast het kantoor te staan. Het personeel kan dan bij goed weer buiten lunchen. Tevens gelijk ook een mooi visitekaartje voor het bedrijf.

Hockeyclub Magnus in Schagen investeert door slim SPONSOR concept.

Aluminium picknicktafels in de kleuren van de club met logoplaten van sponsor en/of vereniging. Door het juiste sponsorconcept wordt de investering binnen de contract periode terugverdiend. Daarna gaan de Clubtafels geld opleveren voor de vereniging. De eerste aanzet is gedaan door aanschaf van deze picknicktafel van 3 meter en een statafel, aldus de voorzitter van de sponsorcommissie Hajo Solkesz van Hockeyclub Magnus. Er is nog ruimte voor meer tafels, daar gaan we nu sponsoren voor zoeken om zo een mooi geheel te krijgen op ons terras, aldus Hajo.

VVZ’49 uit Soest gaat sponsoren warm maken voor Clubtafels! Win1/win2/win3

Het bestuur en sponsorcommissie van voetbalvereniging VVZ’49 investeren alvast in de eerste Clubtafel in clubkleuren en logo met als doel om hiermee sponsoren warm te maken om ook te investeren met het “sponsorconcept”. Dit betekent voor de vereniging een win1/win2/win3 concept. Met een 4 jarig sponsorcontract is de Clubtafel terugverdiend, daarna wordt er weer een nieuw contract aangehangen, waardoor deze Clubtafel financieel rendement op gaat leveren voor de vereniging. Gezien de kwaliteit en duurzaamheid kan dit nog vele jaren doorgaan. Win1: de vereniging krijgt een verdienmodel met een duurzaam product door de juiste investering. Win2: De sponsor krijgt de juiste aandacht op de juiste plek, het terras en heeft hierdoor zijn eigen Sponsortafel. Win3: Dat zijn de leden en gasten die gebruik mogen maken van de prachtige aluminium picknicktafels.

Sportschool Geelhoed wint Clubtafel van de Grote Clubactie

Omdat sportschool Geelhoed vorig jaar het hoogste bedrag heeft opgehaald met de Grote Clubactie, werd dit beloond met een mooie aluminium Clubtafel. De Clubtafel is op verzoek van de sportschool uitgevoerd in mat zwart. Beide logoplaten zijn voorzien van het Grote Clubactie logo. Deze picknicktafel zal nog een mooi plekje krijgen bij één van de locaties waar sportschool Geelhoed actief is.

Stoere Clubtafels voor Motorclub Deurne

MC Deurne had een aardig lijstje waar de picknicktafels en de statafels aan moesten voldoen. Het moest een echte Clubuitstraling hebben en stoer qua uitvoering, sterk en hufterproef, duurzaam qua onderhoud en levensduur, vastgezet kunnen worden en op tijd geleverd worden voordat de wedstrijden begonnen.

Laten dit nu precies de kwaliteitspunten zijn van Clubtafel.com!

Conform wens van MC Deurne zijn de Clubtafels naar tevredenheid afgeleverd.

Sponsoren maken het verschil op het terras bij vv Amstenrade

Als je als sponsor echt goed voor de dag wilt komen, dan moet je het net als vv Amstenrade de SPONSOR Clubtafels inzetten. Aluminium picknicktafels in de kleuren van de club met logoplaten van de sponsor. Dat is pas een win/win oplossing! Als de houten picknicktafels aan vervanging toe zijn, dan is het nu tijd voor een duurzame oplossing en met behulp van de sponsoren en het juiste sponsorconcept, staat het er voor vele jaren weer netjes bij.

Ook sv CCW’16 sluit zich aan bij de Clubtafel.com competitie!

In navolging van vv Activia uit Twello en SC Klarenbeek, maakt sv CCW’16 zich nu ook gereed voor de Clubtafel.com competitie. De “club van honderd” investeert alvast in 2 mooie statafels in de clubkleuren en clublogo. De bedoeling is nu om de sponsoren warm te krijgen om te gaan investeren in de aluminium picknicktafels om zo straks met een complete opstelling op het buitenterras deze Clubtafel.com competitie in te gaan. Hiermee ontstaat er een duurzame opstelling die nog vele seizoenen mee zal gaan.

De eerste Clubtafel.com Clash!

Het is een kwestie van tijd, maar de “Clubtafel.com” competitie en toernooien zitten eraan te komen! De eerste wedstrijd is al een feit tussen SC Klarenbeek en vv Activia uit Twello. Beide verenigingen hebben duurzaam geïnvesteerd in het buiten meubilair met picknicktafels en statafels geheel in eigen kleuren van de vereniging, met daarbij een slim sponsor concept! Hier gaan de supporters en vereniging nog vele jaren plezier van hebben.Clubtafel.com wenst de beide verenigingen succes aanstaande zondag, dat de beste mag winnen.

Winactie van SV AJAX gaat naar, ……VEP Woerden.

Voetbalvereniging VEP uit Woerden wint aluminium picknicktafel in de eigen clubkleuren van Clubtafel.com. De supporters vereniging van AJAX hield in mei een prijsvraag binnen de leden van SV AJAX. https://www.ajaxlife.nl/articles/2021/5-mei-2021/win-een-clubtafel-in-de-kleuren-van-je-eigen-sportvereniging

Ton van der Putten, zelf een oud speler van VEP uit Woerden won deze prijsvraag en kon hiermee zijn oude club blij maken met deze Clubtafel in de kleuren zwart/wit en met logoplaten. Vandaag is deze picknicktafel bij de club overhandigd namens SV Ajax, door Clubtafel.com. Helaas kon Ton er persoonlijk zelf niet bij zijn.

Uitzendbureau zet letterlijk en figuurlijk het bureau “buiten”.

Lekker buiten “Jumpen” aan de aluminium picknicktafel.
Buiten lunchen, bellen, intake gesprekken houden, de week gezellig met elkaar afsluiten en dat nog representatief ook! Dat kan met de “bedrijfstafels” van Clubtafel.com Uitzendbureau “Jump Into People” in Naaldwijk is hiermee trendsetter geworden. Goed en gezond bezig daar! De juiste aandacht voor het personeel en klanten.