…. ook Limburg heeft de Clubtafels ontdekt!

Rood Groen LVC’01 uit Vaals is inmiddels de 3e club waar de clubtafels te vinden zijn in Limburg. Er zijn recent 2 aluminium picknicktafels geleverd in de clubkleuren die gesponsord zijn door de “Club van 50” en camping Cottesserhoeve Limburg. Zo te zien zijn ze er blij mee!

Bij Dekkers Transport Holland in Tilburg hebben ze oog voor detail!

De houten picknicktafel op het bedrijf was aan vervanging toe volgens Chris Dekkers. Uiteraard kan je deze weer vervangen door een andere houten tafel, maar deze moest meer “branding” zijn en duurzamer. Even googelen op “picknicktafel” en “bedrijf” en de link is al snel gelegd met Clubtafel.com

Bij Clubtafel.com maken gelijk met de offerte een mooi voorbeeld van de picknicktafel in de bedrijfskleuren als praatplaatje. Dit keer gelijk goed.
Even de juiste RAL kleuren overeenkomen en de logo’s digitaal aanleveren.

…. 3 weken later wordt de bedrijfspicknicktafel afgeleverd.

Personeel kan vanaf nu bij mooi weer genieten aan deze mooie aluminium onderhoudsvrije picknicktafel.

Martens & van Oord maakt projecten mooier!

Aluminium “project” picknicktafel geheel in eigen bedrijfsstijl, eigen RAL kleuren en logoplaten.
Voor het project “verbreding A9 knooppunt Badhoevedorp-Holendrecht” heeft Martens & van Oord een mooie bedrijfspicknicktafel staan voor het personeel ter plekke.
Voordeel van deze aluminium picknicktafels is dat deze het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan en direct bruikbaar zijn. Als na enkele jaren het project voorbij is, kan deze weer ingezet worden bij een ander project.

…. speler van het 1e elftal van Voetbalvereniging DZS Neck zet “de lijnen uit” op het nieuwe terras!

…. speler van het 1e elftal van Voetbalvereniging DZS Neck zet “de lijnen uit” op het nieuwe terras!

Gianni Aberkrom is als voetballer zeer actief op de voetbalclub DZS Neck, maar ook als jonge ondernemer druk in de weer met zijn bedrijf “Chefsloop” waar hij voor de klanten alles uit handen neemt wat betreft het sloopwerk voor bijvoorbeeld een verbouwing.
Zijn voetbalmaat Brian Melis die actief is binnen de sponsorcommissie ontdekte de aluminium picknicktafels van Clubtafel.com. Gianni was meteen overstag, de eerste picknicktafel sponsor ik. Zo gezegd, zo gedaan. Zie hier het resultaat!

Omdat er meerdere vereniging gebruik maken van de accommodatie is er gekozen voor een neutrale kleur en wordt de aanschaf van de tafels gecoördineerd door de sportstichting Wijdewormer.

Er is nog ruimte voor 3 picknicktafels en 4 statafels, sponsoren gezocht!

… van je vrienden moet je het maar hebben!

Drie mooie aluminium statafels in de kleuren van de voetbalclub S.V. Aarlanderveen Bovenblad in groen/wit en de onderkant zwart omdat dit beter paste bij het terras. Deze 3 statafels zijn geschonken aan de vereniging door “de vrienden van SV Aarlanderveen”. Goede investering

Nu nog sponsoren voor de aluminium picknicktafels

Hé mam, …. dit is echt iets voor jullie tennisvereniging!

Dochter van een commissielid van tennisvereniging NVLTB in Wageningen voetbalt bij USVV Odysseus ’91 in Utrecht. Daar staan namelijk al 2 mooie aluminium picknicktafels van Clubtafel.com in de kleuren paars/wit.

En zo is het (tennis)balletje gaan rollen bij de tennisvereniging NVLTB.
Ook hier staan nu 2 mooie picknicktafels en een statafel in de kleuren van de vereniging met logo. Mooi op tijd geleverd voor start nieuw seizoen.

Hockeyclub MHCO uit Oosterbeek geeft kleur aan het buitenterras met start van het nieuwe seizoen 2023/2024!

3 stuks nieuwe aluminium picknicktafels van 3 meter lang, geheel in de clubkleuren en logoplaten. Enkele bestuursleden hadden de Clubtafels bij een andere vereniging MHC Barneveld zien staan en waren meteen overstag.

Als je nu eenmaal een nieuw buitenmeubilair moet hebben, doe het dan meteen goed, was de gedachte van het bestuur. ….zie hier het resultaat!

Bij van de Beeten staan picknicktafels met uitstraling

Bij het bedrijf van de Beeten uit Veghel gaat het om kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en oog voor het personeel! ….en dat geldt ook voor de picknicktafels. Geheel in bedrijfsstijl, kleuren en logo uitgevoerd. Zo staat er ook bij de ingang een statafel met hetzelfde concept. De picknicktafels bestaan geheel uit aluminium en is hierdoor geheel onderhoudsvrij.

“Club van vijftig” zetten zichzelf en de Beachvolley op de kaart!

Tijdens de Beachvolley toernooi werd deze prachtige aluminium picknicktafel in gebruik genomen. Deze tafel is geschonken door de “Club van vijftig” van de volleybalvereniging Volley Meerkerk ’95. De picknicktafel krijgt een mooi plekje naast het nieuwe opbergschuurtje.

Goede investering van deze jongens, zou ik zeggen.

Sponsor Sta-tafels voor vv Lyra uit De Lier

De sponsor Everstone Stdio & Projects pakt het gelijk goed aan voor de voetbalvereniging vv Lyra met 4 stuks statafels voor het buitenterras. Dit is alvast de eerste aanzet voor nieuw meubilair. Nu nog op zoek naar meerdere sponsoren voor de aluminium picknicktafels.