Picknicktafel voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun uitstraling richting werknemers toe. Een goede werkgever is er eentje die denkt aan zijn personeel en die een fijne werkomgeving creëert. Geldt dit ook voor uw bedrijf? Bent u ook op zoek naar manieren om een nog fijnere omgeving voor uw mensen te creëren? Wij kunnen hierbij helpen. Bijvoorbeeld met een picknicktafel voor bedrijven. Het is voor de sfeer op de werkvloer en onderlinge saamhorigheid gunstig wanneer mensen tijdens hun pauze gezamenlijk eten, en niet achter hun bureau. Ook is het fijn om een goede plek te hebben waar mensen aan het einde van de dag of bij het inluiden van het weekend even een kop koffie of borreltje kunnen drinken. Met onze duurzame en weerbestendige picknicktafels is dat geen probleem.

Waarom een picknicktafel voor bedrijven?

U vraagt zich wellicht af; waarom zou ik kiezen voor een picknicktafel? Tafels heeft u sowieso nodig dus waarom dan niet kiezen voor een exemplaar dat mooier, duurzamer en handiger is, en welke tevens voorzien kan worden van uw bedrijfslogo en zelf gekozen kleuren? Zo kunnen wij de picknicktafels leveren in alle RAL kleuren. Uiteraard is een combinatie van deze kleuren ook mogelijk. U bepaalt!

Voordelige bedrijfstafels op maat

Wij maken voordelige bedrijfstafels op maat. Dat betekent dat ook u bij ons een tafel kunt kopen, groot of klein, die helemaal past bij uw wensen en eisen, maar ook bij de uitstraling van het bedrijf. U heeft een zeer riante keuze uit diverse kleuren en kunt er dus voor kiezen om de tafel volledig af te laten werken in uw bedrijfskleuren. Wilt u uw logo op de tafel aan laten brengen? Ook dat is geen probleem. Zo hebben wij al zeer veel gekleurde maatwerk picknicktafels mogen leveren welke voorzien zijn van een bedrijfslogo of sponsorlogo.

Duurzame picknicktafel

Elke tafel die bij ons besteld wordt, is een onderhoudsvrije bedrijfstafel. Zo werken wij bij het maken van een picknicktafel voor bedrijven bijvoorbeeld met aluminium. Zeker in het bedrijf biedt zo’n tafel van metaal een aantal belangrijke voordelen. Hij is stevig, slijtvast, lichtgewicht, onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. Dat laatste is mooi meegenomen wanneer het een tafel betreft waaraan het hele bedrijf drinkt en eet. Misschien is het voor u zelfs wel een vereiste.

Bespreek uw wensen met ons

U wilt een fraaie tafel hebben staan, maar het is minstens net zo belangrijk dat deze praktisch is en comfortabel gebruikt kan worden. Wij kunnen onze verrijdbare picknicktafel voor bedrijven voorzien van bijpassende picknickbanken, maar u kunt de tafels ook zonder banken bestellen als u dat liever wilt. Bent u benieuwd naar de prijs of prijzen en wilt u een offerte voor onze picknicktafel ontvangen? Wij verzorgen deze kosteloos en vrijblijvend voor u. Bespreek uw wensen en eisen met ons en wij zullen u voorzien van een aantrekkelijke offerte voor een tafel die precies biedt wat u zoekt.

Interesse? Contacteer ons!