Verenigingen

Je club of vereniging op een unieke en leuke manier op laten vallen? Doe het met de custom tafels van ClubTafels.com. Met uw logo op de tafels van ClubTafels.com zorgt u ervoor dat uw club of vereniging bij binnenkomst gelijk goed op de kaart staat. Onze tafels zijn gemaakt van aluminium en zullen daarom een lange levensduur hebben zodat uw club of vereniging hier lang plezier van zal hebben. Om het groepsgevoel te bevorderen zijn onze tafels ook te bedrukken met uw kleuren en logo, op deze manier creëert u binnen de verenigingen samenhorigheidsgevoel.

De juiste tafel voor u

Onze tafels zijn qua maten en kleuren volledig instelbaar naar uw wens. Zo zorgen wij ervoor dat onze duurzame aluminium tafels altijd aan zullen sluiten bij uw behoeften. Ook zijn ze in allerlei verschillende kleuren te krijgen en is er zelfs de mogelijkheid om een logo of tekst op de tafel te plaatsen.

Breng uw vereniging in beeld

Trek bij bezoekers gelijk de aandacht door middel van de met uw logo bedrukte tafels van ClubTafels.com. Dan staat u bij binnenkomst al met 1-0 voor. Ook helpen onze tafels met het bevorderen van het samenhorigheidsgevoel, zodat er een betere sfeer ontstaat binnen de vereniging. Tot slot laat u zien dat u trots bent op uw vereniging, door het expliciet weergeven van uw logo aan iedereen die langskomt.

Jubileum

Bestaat uw vereniging een aantal jaar of is een gewaardeerd lid al jaren actief binnen uw vereniging? Vereeuwig het met tafel van ClubTafels.com. Omdat onze tafels van aluminium gemaakt zijn zullen deze jarenlang meegaan en zijn ze beschermd tegen de weerselementen. Ook onze manier van verven zorgt voor een langdurig behoud van de opdruk, zodat uw club of vereniging nog jaren kan nagenieten van deze bijzondere gebeurtenis.

Sponsoring

Wil je je laten sponsoren door een bedrijf? De tafels van ClubTafel.com geven je daar een ideale manier voor. Laat de tafel bedrukken met het logo van het bedrijf en zorg zo voor inkomsten voor de club of vereniging. De tafelbladen van onze tafels zijn vervangbaar, dus ook als een sponsor zou stoppen is dit nog altijd aan te passen naar een nieuwe sponsor om op deze manier op een leuke en unieke manier inkomsten te genereren voor uw club of vereniging.

Bespreek met ons uw wensen

Om ervoor te zorgen dat onze tafel volledig naar uw wens is bespreken we graag met u wat er mogelijk is. Op deze manier zorgen wij voor de perfecte tafel voor u. Bent u benieuwd naar de prijzen, vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Neem contact met ons op voor de perfecte tafel voor u.

Interesse? Contacteer ons!