ORIGINEEL JUBILEUM CADEAU

Als u een origineel jubileum cadeau zoekt voor jarenlang gebruiksplezier bent u bij ClubTafel.com aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor buitentafels op maat van duurzame kwaliteit. U laat ons weten welke kleur wij uw gewenste tafel moeten geven en welke logo’s er aan de kopse kanten geplaatst moeten worden. Hierdoor zijn onze tafels zeer geschikt als uniek jubileum cadeau voor een vereniging bijvoorbeeld, of sportclub. Maar daar blijft het niet bij. Wij maken ook regelmatig tafels voor werknemers als jubileum cadeau voor een bedrijf. Datzelfde geldt voor bedrijven die een origineel jubileum cadeau voor een relatie zoeken.

EEN ORIGINEEL JUBILEUM CADEAU OP MAAT GEMAAKT

Zodra zich een jubileum aandient wordt vaak al ver van tevoren gebrainstormd over wat nu een mooi jubileum cadeau is. Het liefst wilt u iets bijzonders geven waar nog lang over wordt nagepraat. Dat is nu precies wat u met de tafels van ClubTafel.com als origineel jubileum cadeau bereikt. Daarbij zorgt ons maatwerk gegarandeerd voor een wauw-reactie bij de ontvanger en andere aanwezigen. De twee voornaamste maatwerkkeuzes die u voor uw gekozen tafel kunt maken zijn:

  • RAL-kleuren tafel
  • Logo en/of tekst kopse kanten
  • Afmetingen

Werknemers kiezen bij dit cadeau voor een bedrijfsjubileum vaak voor zowel het bedrijfslogo als een tekst zoals: “Deze tafel is aangeboden door alle medewerkers”. Maar uiteraard geldt dit niet alleen bij een jubileum van een bedrijf waarbij een tafel cadeau wordt gegeven. Ook voor verenigingen en clubs maken wij tafels op maat voorzien van zowel het verenigings- of clublogo en een tekst. Aan u de keus.

Jubileumgeschenk: aluminium picknicktafel

KEUZE UIT VERSCHILLENDE TAFELLENGTES

Naast de RAL-kleuren en logo’s en/of tekst aan de kopse kanten kunt u bij ClubTafel.com kiezen uit verschillende lengtes van de tafels. Ideaal als u bijvoorbeeld zakelijk een tafel als cadeau voor een jubileum wilt geven en u deze wilt afstemmen op de bedrijfsgrootte. De tafellengtes waar u uit kunt kiezen zijn:

  • 2 meter (6 tot 8 personen)
  • 3 meter (10 tot 12 personen)
  • 4 meter (12 tot 16 personen)
  • Pupillentafel (lengte 1,5 meter)

De breedte van al onze seniorentafels is hierbij 150 centimeter, de hoogte 75 centimeter en de zithoogte 43 centimeter. De pupillentafels hebben een breedte van 113 centimeter, een hoogte van 55 centimeter en een zithoogte van 31 centimeter. Verder kunt u bij onze seniorentafels van 4 meter optioneel kiezen voor een levering met 2 tot 4 rolstoelplaatsen.

DUURZAME KWALITEIT VOOR JARENLANG GEBRUIKSPLEZIER

Onze maatwerk tafels zijn niet alleen een origineel jubileum cadeau, maar kenmerken zich ook door duurzame kwaliteit. Al onze tafels worden uitgevoerd in aluminium. Hierna wordt een poedercoating met de gewenste RAL-kleuren aangebracht. Bovendien zijn alle onderdelen demontabel zodat u ze eenvoudig kunt vervangen bij slijtage of schade in de loop der jaren.

Interesse? Contacteer ons!