Clubtafels

Voor dat de wedstrijd begint al op voorsprong staan? Dat kan met de buitentafels van ClubTafel.com Geheel in de kleuren van de club met aan de kopse kanten het kenbare logo. Deze uitstraling geeft een extra dimensie aan de impact van het clubgebouw en maakt meteen duidelijk aan de bezoekende gasten dat er aan de clubkleuren niet valt te tornen.

De tafels zijn geheel in aluminium uitgevoerd en worden middels poedercoating voorzien van de clubkleuren. Hiermee ontstaat een duurzame tafel die het gehele jaar daar buiten kan blijven staan en geen onderhoud nodig heeft. Alle onderdelen zijn demontabel en bij schade vervangbaar. De planken van het bovenblad en de zittingen kunnen per stuk besteld worden, waarmee een lange levensduur bereikt wordt.

Bel: 06 83666318Contactformulier

Dit concept is toepasbaar voor:

  • Sportclubs
  • Bedrijven
  • Verenigingen

Ideaal product voor sponsoring, vrienden- of thematafel. Of wat dacht u van een “kampioenstafel”. Hiermee wordt een blijvend geschenk voor jaren zichtbaar en een blijvende herinnering van de mooie momenten.

Sponsorgeld genereren met de Clubtafels? ……….en dat tientallen jaren lang?

Dat kan door het juiste sponsorconcept toe te passen. Hoe?

Als volgt,

Als eerste dient u bekend te zijn met de kwaliteitsaspecten van deze Clubtafels. De tafels zijn geheel opgebouwd uit aluminium en worden op de gewenste kleur gemaakt door middel van poedercoating. Hierdoor ontstaat er een duurzaam product die tientallen jaren mee kan en zonder problemen het hele jaar buiten kan blijven staan. U begrijpt dan wel dat dit om een investering vraagt voor langer termijn. Dit als tegengestelde voor de houten tafels. Kleinere investering die circa 5 a 6 jaar mee gaat.

Deze investering van de Clubtafel kunt u als vereniging binnen circa 5 jaar terugverdienen door de tafel op te nemen in de sponsormogelijkheden van uw vereniging. Bij aanschaf van een Clubtafel bied u deze aan voor een sponsoring contract voor bijvoorbeeld 3 jaar voor €350 per jaar. Na deze 3 jaar kunt u de Clubtafel weer voor een nieuw sponsoring contract aanbieden. Dit concept kunt u dan tientallenjaren blijven volhouden.

De investering van de Clubtafel is dan binnen 4 jaar terugverdiend en gaat daarna geld genereren voor de vereniging.

Wat bied u aan de sponsor?

De Clubtafel zet u op plaatsten rondom het kantine gebouw. Aan de ene kant een logo van de club (richting het veld) en aan de andere kant het logo van de sponsor (richting kantine) Hierdoor valt het logo goed op voor de mensen die vanuit de kantine het terras op komen.

Mocht na 3 jaar er een nieuw sponsorplaat gemaakt en aangeleverd worden, dan kost dit circa €95,–. De verwachting is groot dat de sponsor waarvan het contract afloopt, het weer voor 3 jaar wil verlengen (weer een besparing van € 95,–). Het is inmiddels toch “zijn tafel” geworden.

Dit concept kunt u gebruiken voor:

  • pupillentafels
  • seniorentafels
  • elftaltafels
  • statafels

Zoals op de website staat vermeld, is elk onderdeel van de Clubtafel bij eventuele schade los vervangbaar en na te bestellen.

Vandaar ook de extra zekerheid voor langere levensduur.

In tegenstelling tot de houten tafels, gaat de Clubtafel geld opbrengen terwijl er na 5 tot 6 jaar weer nieuwe houten tafels besteld moeten worden. Dan heb ik het gebruiksgemak bij elk weertype nog niet vermeld.

Iedere tafel wordt “op maat gemaakt” qua samenstelling kleuren (RAL) en keuze logo. Hiervoor worden er in overleg met u voorbeeldschetsen aangereikt, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Zie voor RAL kleuren: www.ralkleuren.com

Er zijn meerdere formaten met lengte 2, 3 en 4 meter lang. Ook statafels met het zelfde concept.