ClubTafel SVM
Club_voorbeelden

Voor dat de wedstrijd begint al op voorsprong staan? Dat kan met de buitentafels van ClubTafel.com Geheel in de kleuren van de club met aan de kopse kanten het kenbare logo. Deze uitstraling geeft een extra dimensie aan de impact van het clubgebouw en maakt meteen duidelijk aan de bezoekende gasten dat er aan de clubkleuren niet valt te tornen.

De tafels zijn geheel in aluminium uitgevoerd en worden middels poedercoating voorzien van de clubkleuren. Hiermee ontstaat een duurzame tafel die het gehele jaar daar buiten kan blijven staan en geen onderhoud nodig heeft. Alle onderdelen zijn demontabel en bij schade vervangbaar. De planken van het bovenblad en de zittingen kunnen per stuk besteld worden, waarmee een lange levensduur bereikt wordt.

Dit concept is toepasbaar voor:

  • Sportclubs
  • Bedrijven
  • Verenigingen

Ideaal product voor sponsoring, vrienden- of thematafel. Of wat dacht u van een “kampioenstafel”. Hiermee wordt een blijvend geschenk voor jaren zichtbaar en een blijvende herinnering van de mooie momenten.

Iedere tafel wordt “op maat gemaakt” qua samenstelling kleuren (RAL) en keuze logo. Hiervoor worden er in overleg met u voorbeeldschetsen aangereikt, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Zie voor RAL kleuren: www.ralkleuren.com

Er zijn twee formaten de pupillentafel en de seniorentafel.