Pupillentafel

Na het sporten van uw zoon of dochter is het natuurlijk altijd gezellig om even naar het clubhuis te gaan. Want naast het sporten gaat het ook om gezelligheid en saamhorigheid. Uw zoon of dochter is er natuurlijk niet alleen voor het sporten, maar ook voor de gezelligheid met de anderen. Vandaar dat het ook belangrijk is dat er een goede sfeer en gezelligheid is. Uw clubhuis is hier dan ook echt de basis voor. Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing: de pupillentafel. Dit is een tafel waar uw zoon of dochter een lekker hapje en drankje aan kan doen. En niet te vergeten gezellig kan praten. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Neem dan een kijkje bij onze tafel!Bel: 06 83666318 Contactformulier

Gepersonaliseerde pupillentafel

Onze duurzame pupillentafels zijn erg geschikt voor sportverenigingen. De tafels zijn zowel geschikt voor binnen en buiten. Wij vervaardigen uw tafel naar uw wensen. Wij kunnen de tafel vervaardigen naar uw clublogo en clubkleuren. Zo heeft u een gepersonaliseerde pupillentafel, dat vindt de jeugd gegarandeerd leuk!

De afmetingen & de juiste service

De afmetingen van de pupillentafel zijn: de lengte van de tafel is 1.5 meter, de breedte van de tafel is 1.13m, de tafelhoogte is 55 centimeter en de zithoogte is 33 centimeter. De tafel kan ook besteld worden in een andere maat en wordt dan helemaal op u wensen vervaardigt. Als u meer tafels bestelt, dan kan dit uiteraard in verschillende maten.

Eigenschappen van de tafel

Onze duurzame pupillentafel heeft verschillende eigenschappen. De tafel kan tegen een stootje. Dit is zeker geen overbodige luxe, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar voor deze tafel is dit zeker geen probleem, zelfs als de tafel omvalt gaat hij niet kapot. De tafels zijn ook gemakkelijk verplaatsbaar, u kunt bij het bestellen van de tafel wieltjes aanvragen. Zo kunt u de tafel gemakkelijk verrijden naar een gewenste plek. En als laatste is de tafel gemakkelijk schoon te maken. Kinderen kunnen nog wel eens iets laten omvallen, maar omdat de tafel van aluminium is, is de tafel eenvoudig schoon te maken.

Vraag vandaag uw offerte aan

Clubtafel.com vervaardigt de tafels naar uw wensen. De duurzame tafel heeft ook vele voordelen zoals u kunt lezen. U kunt er zelfs voor kiezen om het logo en de tafel in de kleuren van uw club te laten vervaardigen. Zo heeft u een hele mooie gepersonaliseerde pupillentafel. Heeft u interesse in zo’n fraaie puppilentafel? En bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vandaag nog uw offerte aan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vragen via het antwoordformulier