Statafels met logo

Bij welk bedrijf of welke vereniging u ook komt; vrijwel overal treft u statafels aan. Dat is logisch, want deze tafels zijn betaalbaar, handzaam, multifuntioneel, ergonomisch en zorgen voor verbinding en gezelligheid omdat mensen de tafels delen. In veel organisaties zijn deze tafels zelfs onmisbaar, of het nu gaat om de kantine, een presentatieruimte of voor op speciale gelegenheden zoals bedrijfsfeesten.

Uitstekend alternatief

Aan de andere kant; een statafel is esthetisch gezien misschien niet uw eerste keuze. De brede inzetbaarheid van deze tafels zorgt er echter voor dat mensen toch vaak voor deze optie gaan, ondanks dat zij andere soorten tafels wellicht mooier vinden. ClubTafel.com biedt hiervoor dé oplossing, want wij kunnen u namelijk voordelige statafels met logo voor u maken. Door het aanschaffen van deze tafels heeft u direct wat u wilt; een handige, veelzijdig inzetbare tafel die ook nog eens fraai oogt.

Statafels met logo mogelijkheden

Met statafels met logo verandert u in een handomdraai de uitstraling van de hele ruimte. Een wat saaie statafel wordt ineens een aantrekkelijk, herkenbaar item in de ruimte. Er straalt professionaliteit vanaf. Zeker in een zakelijke of commerciële omgeving, zoals in een presentatieruimte of op een beurs, profiteert uw uitstraling van een statafel van aluminium die voorzien is van uw logo. Wie deze lichtgewicht tafels aanschaft, kan ze overal gebruiken. Deze tafels zijn immers eenvoudig in delen te demonteren en dus eenvoudig mee te nemen en te verplaatsen.

Niet alleen voor bedrijven

Deze tafels zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor bedrijven. Ook voor verenigingen en sportclubs zijn statafels met logo een fraaie manier om extra uitstraling te creëren. Reken maar dat zowel gasten en bezoekers van uw eigen club/vereniging als mensen die u namens een andere club of vereniging bezoeken onder de indruk zullen zijn van zulke fraai verzorgde tafels. U kunt ze overal neerzetten.

Altijd een oplossing op maat

ClubTafel.com is gespecialiseerd in het bieden van maatwerk. Ook voor onze statafels met logo geldt dat u de keuze heeft uit verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u niet alleen uw logo door ons laten aanbrengen, maar ook kiezen voor een kleur die past bij uw bedrijfskleuren of clubkleuren. Het is absoluut een fraaie, maar ook zeer voordelige manier om te zorgen voor meer herkenbaarheid en uitstraling. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Interesse? Contacteer ons!