Teamtafel op maat

Bij iedere club of vereniging wordt ongetwijfeld gebruik gemaakt van tafels in bijvoorbeeld een kantine, clubgebouw of op het terras. Dat kunnen allerlei soorten tafels zijn, maar welke tafels zijn er nu fraaier dan een teamtafel op maat? Wanneer u denkt aan maatwerk, denkt u wellicht direct aan een dure oplossing. Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij bieden u voordelige ClubTafels met prijzen die nauwelijks verschillen van andere kwalitatieve tafels. Daarvoor krijgt u dan wel een stuk vakmanschap, handwerk en maatwerk.

Een teamtafel op maat speciaal voor u

Wij bieden u teamtafels die in alle opzichten bij u passen. Waarom? Omdat u zelf uitgebreide mogelijkheden heeft om de tafels te personaliseren. Uw teamtafel kan bijvoorbeeld een gezellige picknicktafel zijn, een grote teamtafel van aluminium, maar ook een weerbestendige statafel. Daarbij heeft u bij alle tafels ruime keuze uit verschillende formaten, van klein tot groot. Of u nu een grote teamtafel zoekt of een exemplaar met wat meer bescheiden afmetingen; voor iedereen is er de juiste tafel. Weet u nog niet precies welke soort tafel en welke afmetingen voor u ideaal zijn? Dat is geen probleem. Wij kunnen u te allen tijde van advies voorzien en zorgen met behulp van uw input voor de perfecte tafel in de juiste afmetingen.

Gepersonaliseerd naar uw bedrijf / vereniging

Natuurlijk betekent een teamtafel op maat ook dat wij maatwerk bieden op het gebied van kleur en afwerking. Zo kunt u kiezen voor uw clubkleuren en/of uw tafel laten voorzien van een logo, slogan of unieke tekst. Daarmee zorgt u op haalbare wijze voor een fraaie uitstraling, herkenbaarheid en uniformiteit. Als specialist op het gebied van maatwerk clubtafels, denken wij altijd met u mee. Wilt u bijvoorbeeld een duurzame tafel van aluminium, en/of een tafel die verrijdbaar is? Dat is geen enkel probleem. Ook op het gebied van functionaliteit bieden wij u meerdere keuzes.

Teamtafels voor iedereen

Onze teamtafels op maat zijn inmiddels zeer populair geworden bij tal van sportclubs en verenigingen. Ze zijn echter niet alleen geschikt voor toepassing aldaar, maar kunnen ook gebruikt worden in bedrijven en andere organisaties. Zo wordt een bedrijfskantine of vergaderruimte een stuk aantrekkelijker met een fraaie teamtafel op maat.

Service op maat

Heeft u interesse in een fraaie op maat gemaakte clubtafel van uitstekende kwaliteit, al dan niet voorzien van een clublogo of sponsorlogo? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen met u, kunnen u van meer informatie voorzien en verzorgen, indien gewenst, een vrijblijvende offerte. Ook op maat, uiteraard.

Interesse? Contacteer ons!