Origineel jubileumgeschenk

Waar denkt u aan bij een origineel jubileumgeschenk? Een goed jubileumcadeau bedenken, is zeker nog niet zo eenvoudig. Sterker nog, uit de praktijk blijkt vaak dat het zelfs behoorlijk moeilijk is. Vaak blijken geschenken achteraf toch niet zo origineel, of zijn ze wel origineel maar worden ze vervolgens al snel niet meer gebruikt. Wilt u werk maken van een echt origineel geschenk, bekijk dan eens de mogelijkheden die ClubTafel.com u kan bieden. Bij ons vindt u namelijk wel een echt origineel jubileum cadeau voor uw bedrijf of werkgever. Een duurzaam cadeau dat niet alleen origineel is, maar waar ook nog vele jaren met veel plezier gebruik van wordt gemaakt. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Beschikbaar voor iedereen

Dat het niet alleen een jubileumgeschenk hoeft te zijn, hebben we laatst ondervonden. We hebben een tafel mogen leveren aan een vereniging, geschonken door een dame. Zij wilde graag iets tastbaars nalaten aan de vereniging die zoveel voor haar heeft betekend. Hieruit blijkt dat onze clubtafels ook voor dit soort emotionele gebeurtenissen een prima alternatief kunnen zijn.

Origineel jubileumgeschenk waar u niet snel aan denkt

Vaak komt u bij het kiezen van een jubileumgeschenk toch een beetje in dezelfde hoek uit. Het kan ook echt anders, maar u moet maar net op dat idee komen. Gaat het om een geschenk dat u samen met collega’s wilt geven aan uw werkgever, bijvoorbeeld omdat het bedrijf een bepaald aantal jaar bestaat, dan wilt u natuurlijk wel iets geven dat een schot in de roos blijkt te zijn. Vaak denken mensen dan aan ludieke items, maar waar het natuurlijk werkelijk om gaat, is dat u een cadeau geeft dat niet alleen leuk is om te geven, maar waar het bedrijf ook echt wat aan heeft.

Gespecialiseerd in ons vak

ClubTafel.com is gespecialiseerd in het vervaardigen van zeer fraaie, duurzame en goed geprijsde tafels die ook in uw bedrijf of bij uw werkgever een prachtige plek kunnen krijgen. In veel organisaties zijn dezelfde soort tafels te vinden. Nogal inspiratieloze bureautafels of dertien-in-een-dozijn kantinetafels bijvoorbeeld. Dat kan anders en wij laten u graag zien hoe.

Wij helpen u verder

Wat voor tafel u ook zoekt, wij bieden u altijd een prachtige tafel als origineel jubileumgeschenk die aan alle wensen en eisen voldoet. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een buitentafel, thematafel, groepstafel of vergadertafel, maar ook een tafel die dienst kan doen als een bijzonder bureau. Ook bieden wij tal van tafels die perfect passen bij een sportclub of vereniging, dus ook voor uw club of vereniging kunt u bij ons rekenen op een verrassend geschenk.

Altijd in de gewenste uitstraling

ClubTafel.com biedt altijd maatwerk. U kunt bij ons niet alleen altijd het type tafel vinden dat u zoekt, maar ook kiezen voor een formaat dat past en een afwerking in uw huisstijl. Zo kunnen wij de tafel vervaardigen in uw clubkleuren of bedrijfskleuren en indien gewenst zelfs voorzien van een logo. Bent u dus op zoek naar een echt origineel jubileumgeschenk, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en gaan heel graag voor u aan de slag.

Interesse? Contacteer ons!