Aluminium horeca statafels

Aluminium horecatafel op maat

De uitstraling van uw clubgebouw is belangrijk. Naast hobby of sport draait het namelijk ook om gezelligheid en saamhorigheid. Mensen spenderen een groot gedeelte van hun dag of avond bij uw club of vereniging. Dan willen zij wel kunnen genieten van een goede sfeer en gezelligheid. Uw clubhuis of kantine vormt hiervoor de basis. Hoe richt u deze in? Horecatafels worden hiervoor vaak gebruikt. Terecht, want deze zijn ideaal om gezellig een drankje aan te nuttigen en met elkaar te praten. Wilt u de uitstraling van uw clubgebouw of kantine naar een nog hoger niveau tillen? Kies dan voor aluminium horecatafels op maat.

Beschikbaar voor bedrijven

Uiteraard is onze duurzame horecatafel ook uitstekend geschikt voor horecagelegenheden en bedrijven. Deze weerbestendige en lichtgewicht picknicktafels (of statafels) zijn prima geschikt als terrastafel om uw terras of buitenruimte aan te kleden. Voorzien van uw bedrijfskleuren en bedrijfslogo zijn deze horecatafels een echte eyecatcher voor uw onderneming. En de prijs zal u zeker bevallen!

De voordelen van een aluminium horecatafel

Een verrijdbare horeca tafel is voor veel clubs en horecagelegenheden een gedoodverfde eerste keuze. Dit om een aantal redenen. Allereerst zijn de tafels verplaatsbaar. Dat is wel zo handig in bijvoorbeeld de kantine van een sportvereniging. Eenvoudig verplaatsbare tafels zorgen ervoor dat u eenvoudig in kunt spelen op wisselende drukte, maar ook op wisselende behoeften. Een trainingsavond ziet er qua toeschouwers en gasten anders uit dan een wedstrijddag of een feestavond. Een lichtgewicht horeca tafel verplaatst u snel en eenvoudig en is daarom een logische keuze.

Bestendig tegen schade

Daarnaast is dit type tafel bestand tegen een stootje. Dat is zeker geen overbodige luxe. In de drukte die in een kantine of op een terras kan heersen, zit een ongelukje in een klein hoekje. Het is fijn om te weten dat u dan tafels heeft die blijven staan en, zelfs als ze omvallen niet kapot gaan. Ook is het natuurlijk mooi meegenomen (of misschien wel een vereiste) dat deze tafels eenvoudig schoon te maken zijn. Dagelijks vallen er glazen bier en sportdrankjes om en blijven er etensresten achter. Zeker wanneer u kiest voor een aluminium tafel, is deze zeer eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Service op maat!

Extra voordelen geniet u wanneer u kiest voor een voordelige aluminium horecatafel op maat van ClubTafel.com. Een aluminium horecatafel op maat biedt u namelijk niet alleen de zojuist beschreven voordelen, maar kan ook worden besteld in een maat die perfect in uw ruimte past. Bestelt u meerdere exemplaren, dan kunt u natuurlijk kiezen voor meerdere formaten, geheel afhankelijk van hoe u de ruimte in wilt delen.

Veelzijde aluminium tafel

Een aluminium horecatafel op maat is een veelzijdige tafel. U kunt deze tafel namelijk ook gebruiken als terrastafel. Beschikt uw (club)gebouw over een terras of buitenruimte? U heeft in een handomdraai de tafel naar buiten getild of verreden. Gasten zullen zeker met lekker weer blij zijn met zo’n grote biertafel. Wat is immers fijner dan in een heerlijk zonnetje met een koud drankje genieten van een wedstrijd?

Vraag vandaag uw offerte aan

ClubTafel.com kan tal van tafels voor u vervaardigen. Deze tafels zijn niet alleen geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar komen ook prima tot hun recht in bijvoorbeeld een bedrijfskantine. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de tafels te vervaardigen in uw bedrijfskleuren of clubkleuren, al dan niet met uw bedrijfslogo of clublogo. Heeft u interesse in zo’n fraaie tafel en benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u zodat wij een heldere offerte kunnen opstellen.