Aluminium horecatafel op maat

De uitstraling van uw clubgebouw is belangrijk. Naast hobby of sport draait het namelijk ook om gezelligheid. Mensen spenderen een groot gedeelte van hun dag of avond bij uw club of vereniging. Dan willen zij wel kunnen genieten van een goede sfeer en gezelligheid. Uw clubhuis of kantine vormt hiervoor de basis. Hoe richt u deze in? Horecatafels worden vaak gebruikt. Terecht, want deze zijn ideaal om gezellig een drankje aan te doen en met elkaar te praten. Wilt u de uitstraling van uw clubgebouw of kantine naar een nog hoger niveau tillen? Kies dan voor aluminium horecatafels op maat.

Bel: 06 83666318Contactformulier

Een aluminium horecatafel op maat kent louter voordelen

Een verrijdbare horeca tafel is voor veel clubs een gedoodverfde eerste keuze. Dit om een aantal redenen. Allereerst zijn de tafels verplaatsbaar. Dat is wel zo handig in bijvoorbeeld de kantine van een sportvereniging. Eenvoudig verplaatsbare tafels zorgen ervoor dat u eenvoudig in kunt spelen op wisselende drukte, maar ook op wisselende behoeften. Een trainingsavond ziet er qua toeschouwers en gasten anders uit dan een wedstrijddag, of een feestavond. Een horeca tafel verplaatst u snel en eenvoudig en is daarom een logische keuze.

Aluminium horeca statafels en picknicktafels

Daarnaast is dit type tafel bestand tegen een stootje. Dat is zeker geen overbodige luxe. In de drukte die in een kantine kan heersen, is een ongeluk snel gebeurd. Het is fijn om te weten dat u dan tafels hebt die blijven staan en - zelfs als ze omvallen - niet kapot gaan. Ook is het natuurlijk mooi meegenomen (of misschien wel een vereiste) dat deze tafels eenvoudig schoon te maken zijn. Dagelijks vallen er glazen bier en sportdrankjes om en blijven er etensresten achter. Zeker wanneer u kiest voor een aluminium tafel, is deze zeer eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Extra voordelen geniet u wanneer u kiest voor een voordelige aluminium horecatafel op maat van ClubTafel.com. Een aluminium horecatafel op maat biedt u namelijk niet alleen de zojuist beschreven voordelen, maar kan ook worden besteld in een maat die perfect in uw ruimte past. Bestelt u meerdere exemplaren, dan kunt u natuurlijk kiezen voor meerdere formaten, geheel afhankelijk van hoe u de ruimte in wilt delen.

Een veelzijdige tafel

Een aluminium horecatafel op maat is een veelzijdige tafel. U kunt deze tafel namelijk ook gebruiken als terrastafel. Beschikt uw (club)gebouw over een terras of buitenruimte? U hebt in een handomdraai de tafel naar buiten getild. Gasten zullen zeker met lekker weer blij zijn met zo’n grote biertafel. Wat is immers fijner dan in een heerlijk zonnetje met een koud drankje genieten van een wedstrijd?

ClubTafel.com kan tal van tafels voor u vervaardigen. Deze tafels zijn niet alleen geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar komen ook prima tot hun recht in bijvoorbeeld een bedrijfskantine. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de tafels te vervaardigen in uw bedrijfskleuren of clubkleuren, al dan niet met uw bedrijfslogo of clublogo. Heeft u interesse in zo’n fraaie tafel en benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u zodat wij een heldere offerte kunnen opstellen.

Aluminium horeca statafels