Bedrijfstafels

Op een leuke en unieke manier beter in beeld staan of een goede indruk wekken bij bezoekers? Dat kan met de tafels van ClubTafel.com. Met uw logo op een van onze verschillende aluminium tafels geeft u uw bezoekers iets om naar te kijken als ze ergens zitten en op deze manier uw bedrijfsnaam op de kaart kan zetten. Creëer ook een mooi samenhorigheidsgevoel onder het personeel, u zorgt hiermee voor een goede plek om gezamenlijk te lunchen of een goede plek voor een kopje koffie. Ook is het een ideaal geschenk als u iemand sponsort, zo wordt er veel naar uw logo gekeken als mensen aan tafel zitten.

Op maat gemaakt voor u

Onze tafels maken we op maat en zijn erg voordelig. Voor u betekent dit dat we aan al uw wensen kunnen voldoen, zo zorgen we er altijd voor dat de tafel perfect aan uw wensen voldoet. Zelfs het aanbrengen van uw bedrijfskleuren of logo is voor ons geen probleem. We hebben al een groot aantal maatwerk tafels mogen leveren die voorzien waren van een bedrijfslogo of sponsorlogo.

Fleur uw bedrijf op

Met de tafels van Clubtafels.com fleur je je bedrijf op en creëer je een samenhorigheidsgevoel onder het personeel door middel van de met uw logo voorziene tafel. Zo bevorderen ze een positieve sfeer op de werkvloer doordat mensen sneller geneigd om aan deze tafel samen te eten in plaats van hun bureau. Ook zorgt het ervoor dat er een fijne plek is om aan het einde van de dag nog een kopje koffie te kunnen drinken of een borreltje te doen. Verder is het een ideale plek om bezoekers te ontvangen, zo laat u bezoekers gelijk op een originele en leuke manier zien waar uw bedrijf voor staat.

bedrijfstafels

Vier uw Jubileum

Bestaat uw bedrijf net 10, 15 of 25 jaar? Ga met de tafels van ClubTafels.com voor een uniek en origineel cadeau om deze mijlpaal te vieren. Zo kunt u altijd terugdenken aan deze mooie mijlpaal elke keer als u gebruik maakt van de tafel. U kunt er zelfs voor kiezen om samen met het logo deze mijlpaal te laten drukken op de tafels. Onze tafels zijn gemaakt van aluminium en zijn daarmee duurzaam en van hoge kwaliteit, zo kunt u nog jaren nagenieten van de tafel met uw prestatie erop.

Ideaal sponsor cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel sponsor cadeau? ClubTafel.com biedt u de oplossing. Met de tafels van ClubTafels.com geeft u de vereniging of club die u sponsort iets waaraan ze u kunnen herinneren. Zo levert het u naamsbekendheid op doordat de club of vereniging uitgebreid gebruik zal maken van deze hoge kwaliteit tafel. Ook laat het zien dat u meedenkt, door iets te geven waar ook echt gebruik gemaakt gaat worden.

Bespreek met ons uw wensen

Zodat wij de tafel volledig aan uw wensen voldoet gaan wij graag met u in gesprek. Zo maken wij de perfecte tafels voor u. Bent u benieuwd naar de prijzen en wilt u een offerte van onze tafels ontvangen? Wij zullen voor een kosteloze en vrijblijvende offerte zorgen. Laat ons uw wensen en eisen weten en dan zorgen wij voor een aantrekkelijke offerte voor de perfecte tafel voor u!

Interesse? Contacteer ons!