Aluminium picknicktafel

Het is lekker weer, de velden of banen zijn goed bezet en gasten en toeschouwers genieten van een vrije middag of avond. Daar horen natuurlijk een lekker hapje en drankje bij. Dat kan wellicht aan de bar, maar mensen vinden het ook fijn om lekker buiten te kunnen zitten. Heeft u wel eens aan een aluminium picknicktafel gedacht? Deze aluminium picknicktafels hebben namelijk veel meer te bieden dan u zou verwachten. Welke voordelen een picknicktafel van aluminium heeft, gaan we nu voor u uitleggen.

Zowel binnen als buiten gebruik

Deze veelzijdige picknicktafel kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Deze duurzame picknicktafels van metaal zijn praktisch, fraai om te zien en multifunctioneel. Bij ClubTafel.com vindt u altijd een tafel die perfect bij u past en die aan al uw wensen en eisen voldoet. U heeft namelijk een zeer ruime keuze uit verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunnen wij een picknicktafel leveren in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, groen en oranje. Uiteraard is een combinatie van deze kleuren ook mogelijk.

De voordelen van een aluminium picknicktafel

Kiezen om uw kantine, clubhuis of terras uit te rusten met een aluminium picknicktafel, is verstandig. Deze biedt u namelijk tal van voordelen. Allereerst zijn deze tafels duurzaam. Ze gaan zeer lang mee, blijven lang mooi en vereisen slechts minimaal onderhoud. De investering betaalt zich dan ook absoluut terug. Zeker wanneer u uw picknicktafels wilt kopen bij ons. Wij bieden u namelijk grote picknicktafels die ook nog eens voordelig zijn. Zo krijgt u tegen een schappelijke investering een zitplek voor veel gasten. Alle tafels kunnen ook worden voorzien van picknickbanken. Een picknickbank is handig, want zo hoeft u niet met losse stoelen in de weer.

Ideaal voor sponsoring

Naast dat het duurzame picknicktafels zijn, kun je nog meer uit deze aluminium picknicktafels halen. Zo zijn ze namelijk ook zeer geschikt voor het beplakken van sponsoring. Hierdoor kunt u picknicktafels maken die geschikt zijn voor elke sponsor. Hier kunt u dan bijvoorbeeld een schappelijke prijs met de sponsor voor afspreken, waardoor u beide profijt heeft van onze luxe picknicktafels. U kunt ook eens kijken bij onze statafels met logo als u geïnteresseerd bent in tafels voor de sponsors.

Origineel geschenk

Naast dat ze uitermate lang mee gaan en goed zijn voor sponsoring is het ook een leuk en origineel jubileumgeschenk. U maakt hier de club blij mee, maar ook de mensen eromheen die er gebruik van zullen maken. Het is een geschenk dat niet snel weg zal gaan en waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Daarnaast wordt u elke keer wanneer u op de club bent eraan herinnerd wat voor tof jubileum geschenk u heeft geschonken. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Visuele beeldvorming

Wanneer u geïnteresseerd bent in een aluminium picknicktafel kunnen wij voor u aan de slag. U kunt namelijk ook bij ons een visuele blauwdruk krijgen van een mogelijke picknicktafel. Hierdoor krijgt u gelijk een idee in welke kleuren deze picknicktafels beschikbaar zijn, maar ook hoe uw logo eruit komt te zien. Dit geeft een fijner en vertrouwder gevoel. Tenzij u natuurlijk wilt worden verrast. Neem dus vooral contact met ons op en wij helpen u verder!

Aluminium picknicktafel verplaatsen? Geen probleem!

Met een duurzame en verrijdbare aluminium picknicktafel van ClubTafel.com slaat u direct een aantal vliegen in één klap. Schaft u meerdere exemplaren aan, dan zorgt u voor een fraaie uniforme uitstraling. Maar ook wanneer u een enkel exemplaar aanschaft, tilt u de uitstraling van uw clubgebouw, kantine of horeca terras naar een hoger niveau. Wanneer de ruimte het toestaat, kunt u deze picknicktafels en picknickbanken bovendien snel en eenvoudig verplaatsen. Onze tafels zijn namelijk allemaal eenvoudig verrijdbaar zodat u deze niet hoeft te tillen.

Aluminium picknicktafels altijd op uw maat

Wanneer u een aluminium picknicktafel bij ClubTafel.com bestelt, krijgt u altijd de beschikking over een tafel die helemaal bij u past. Wij kunnen de tafels leveren in tal van formaten en kleuren. Zo is het mogelijk om een tafel in clubkleuren of bedrijfskleuren te bestellen.

Meer dan alleen kantinetafels

Wij noemen expliciet bedrijfskleuren omdat onze tafels niet alleen optimaal tot hun recht komen in een clubgebouw of sportkantine, maar ook in een bedrijfskantine, bedrijfsrestaurant of zelfs op een creatieve werkvloer. Zo kunt u bij ons terecht voor de leukste picknicktafels voor bedrijven. Wij kunnen alle kanten op qua afwerking, dus laat ons vooral weten wat uw wensen en eisen zijn. Wij vervaardigen graag een prachtige aluminium picknicktafel voor u.

Stel hieronder uw vragen