Aluminium picknicktafel

Het is lekker weer, de velden of banen zijn goed bezet en gasten en toeschouwers genieten van een vrije middag of avond. Daar horen natuurlijk een lekker hapje en drankje bij. Dat kan wellicht aan de bar, maar mensen vinden het ook fijn om lekker buiten te kunnen zitten. Heeft u wel eens aan een aluminium picknicktafel gedacht? Deze veelzijdige tafel kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Deze duurzame picknicktafels van metaal zijn praktisch, fraai om te zien en multifunctioneel. Bij ClubTafel.com vindt u altijd een tafel die perfect bij u past en die aan al uw wensen en eisen voldoet. U heeft namelijk een zeer ruime keuze uit verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunnen wij een picknicktafel leveren in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, groen en oranje. Uiteraard is een combinatie van deze kleuren ook mogelijk.

Bel: 06 83666318Contactformulier

De voordelen die een aluminium picknicktafel u biedt

Kiezen om uw kantine, clubhuis of terras uit te rusten met een aluminium picknicktafel, is verstandig. Deze biedt u namelijk tal van voordelen. Allereerst zijn deze tafels duurzaam. Ze gaan zeer lang mee, blijven lang mooi en vereisen slechts minimaal onderhoud. De investering betaalt zich dan ook absoluut terug. Zeker wanneer u uw picknicktafels wilt kopen bij ons. Wij bieden u namelijk grote picknicktafels die ook nog eens voordelig zijn. Zo krijgt u tegen een schappelijke investering een zitplek voor veel gasten. Alle tafels kunnen ook worden voorzien van picknickbanken. Een picknickbank is handig, want zo hoeft u niet met losse stoelen in de weer.

Aluminium picknicktafel

Met een duurzame en verrijdbare aluminium picknicktafel van ClubTafel.com slaat u direct een aantal vliegen in één klap. Schaft u meerdere exemplaren aan, dan zorgt u voor een fraaie uniforme uitstraling. Maar ook wanneer u een enkel exemplaar aanschaft, tilt u de uitstraling van uw clubgebouw, kantine of horeca terras naar een hoger niveau. Wanneer de ruimte het toestaat, kunt u deze picknicktafels en picknickbanken bovendien snel en eenvoudig verplaatsen. Onze tafels zijn namelijk allemaal eenvoudig verrijdbaar zodat u deze niet hoeft te tillen.

Altijd in de door u gewenste formaten en uitstraling

Wanneer u een aluminium picknicktafel bij ClubTafel.com bestelt, krijgt u altijd de beschikking over een tafel die helemaal bij u past. Wij kunnen de tafels leveren in tal van formaten en kleuren. Zo is het mogelijk om een tafel in clubkleuren of bedrijfskleuren te bestellen.

Wij noemen expliciet bedrijfskleuren omdat onze tafels niet alleen optimaal tot hun recht komen in een clubgebouw of sportkantine, maar ook in een bedrijfskantine, bedrijfsrestaurant of zelfs op een creatieve werkvloer. Wij kunnen alle kanten op qua afwerking, dus laat ons vooral weten wat uw wensen en eisen zijn. Wij vervaardigen graag een prachtige aluminium picknicktafel voor u.

Aluminium picknicktafels bij voetbalclub