Senioren/teamtafels:

Lengte – 200 cm (6-8 personen), 300 cm (10-12 personen) of 400 cm (12-16 personen*)

Breedte – 150 cm Tafelhoogte – 75 cm

Zithoogte – 43 cm

*de tafel met lengte 4 meter kan ook geleverd worden met 2 of 4 rolstoelplaatsen.

Bel: 06 83666318Contactformulier

Geniet samen na de wedstrijd

Na intensief sporten is het altijd lekker en gezellig om met vrienden een drankje te doen op de vereniging. Naast de sport draait het namelijk ook om de gezelligheid. Vele sporters spenderen vaak een groot dagdeel bij de vereniging en dan is het wel de bedoeling dat er een goede sfeer is. Uw clubhuis is de basis hiervan. Maar hoe richt u het clubhuis in? Met de senioren teamtafels. Aan deze tafels kunt u gezellig met meerdere personen een drankje en een hapje nuttigen. Wilt u de uitstraling van het clubhuis vergroten? Neem dan een kijkje bij onze mogelijkheden!

Gepersonaliseerde teamtafels

Onze duurzame teamtafels zijn enorm geschikt voor horecagelegenheden, sportverenigingen en bedrijven. Deze tafels zijn erg geschikt als terrastafel. Maar het is natuurlijk wel leuk en gezellig als de tafel een kleur heeft. Wij vervaardigen uw tafels in de kleuren van uw bedrijfslogo en bedrijfskleuren. Zo heeft u een gepersonaliseerde terrastafel!

Verschillende afmetingen & service

Bij Clubtafel.com heeft u de keuze uit verschillende soorten tafels. Wij hebben tafels voor 6-8 personen en die is twee meter lang, 10-12 personen en deze tafel is 3 meter lang en als laatste 12-16 personen en deze tafel is vier meter lang. De breedte van de tafel is 1.5 meter, de tafelhoogte is 75 centimeter en de zithoogte is 43 centimeter. De tafel kan ook besteld worden in een andere maat en wordt dan helemaal op u wensen vervaardigt. Als u meer tafels bestelt, dan kan dit uiteraard in verschillende maten. 

De voordelen van de tafels

Hieronder leest u verschillende voordelen van de teamtafels:

– De teamtafels zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Het is mogelijk om wieltjes onder de tafel te plaatsen. Zo kunt u de tafel gemakkelijk verplaatsen naar een plek waar u wilt. De wieltjes kunt daarna weer eenvoudig worden gedemonteerd. U kunt de wieltjes aanvragen bij ons

– De tafels kunnen tegen een stootje. Wij kunnen begrijpen dat bij drukke dagen een ongeluk een klein hoekje kan zitten. Het is fijn om te weten dat de u tafels heeft die blijven staan, en als zelfs omvallen niet kapot gaan.

– De tafels zijn eenvoudig schoon te maken. Het voordeel van aluminiumtafels is dat de tafels eenvoudig schoon te maken zijn. Als het druk is in het weekend komt het vast en zeker een keer voor dat er een glas bier of andere drank omvalt. Maar dit is geen probleem de tafel is eenvoudig schoon te maken.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Clubtafel.com kan vele tafels voor uw vervaardigen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de tafel te vervaardigen in uw bedrijfskleuren en bedrijfslogo. Heeft u interesse in een mooie teamtafel? En bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vandaag nog u offerte aan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u zodat we een heldere offerte kunnen opstellen.