Senioren/teamtafels:

Bent u op zoek naar een nieuwe teamtafel voor op de club? Dan bent u bij Clubtafel aan het juiste adres. Ons personeel heeft jarenlange ervaring als het gaat om de juiste tafels voor uw club te vinden. Bent u dus geïnteresseerd in een nieuwe teamtafel? Lees dan snel verder!

Afmetingen van onze teamtafels

U kunt onze teamtafels in verschillende afmetingen bestellen. Hierdoor kunt u deze teamtafel met zoveel mensen gebruiken als u zelf zou willen. Onze teamtafels zijn geschikt van 6 tot 16 personen op basis van uw wensen. De tafel met lengte 4 meter kan ook geleverd worden met 2 of 4 rolstoelplaatsen. Bekijk snel de mogelijkheden hieronder:

    • Lengte – 200 cm (6-8 personen), 300 cm (10-12 personen) of 400 cm (12-16 personen*)
    • Breedte – 150 cm
    • Tafelhoogte – 75 cm
    • Zithoogte – 43 cm

Bel: 06 83666318Contactformulier

Uw wensen vervullen we

U kunt bij ons verschillende soorten teamtafels bestellen. Zoals we hierboven hebben benoemd kunt u kiezen tussen verschillende lengtes teamtafels. Daarnaast hebben we ook twee verschillende soorten teamtafels namelijk stabiele teamtafels en verrijdbare teamtafels. We vinden namelijk dat voor elke situatie een teamtafel beschikbaar moet zijn. Iedereen moet rustig naar een wedstrijd kunnen kijken of even lekker nagenieten. U kunt tussen beide soorten kiezen op basis van uw situatie. Bekijk dus snel welke teamtafel het beste bij u past.

Stabiele teamtafel

De poten van de tafels zijn aan de onderzijde voorzien van voetplaatjes met een rond gat om de tafel indien gewenst vast te zetten aan de vloer. Hierdoor zit deze stevig vast en hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze verplaatst. Voor meer informatie over de stevigheid en manier van vastzetten, kunt u makkelijk met ons contact opnemen.Verrijdbare teamtafelOok is het mogelijk om wieltjes onder de tafel te plaatsen. Deze wieltjes met draadeind door het ronde gat van het voetplaatje worden dan met vleugelmoer vastgezet. Hierdoor kan 1 persoon eenvoudig de tafel verplaatsen zonder te tillen (Arbo). De wieltjes kunnen na het verplaatsen weer eenvoudig worden gedemonteerd. Op aanvraag kunnen de wieltjes worden meegeleverd.

Met meerdere sponsoren een tafel kopen?

Wilt u met meerdere sponsoren één tafel kopen? Dat is bij Clubtafel geen probleem, alle sponsoren kunnen een aparte deelfactuur ontvangen op naam. Hierdoor kunt u er dus ook samen voor kiezen om de kosten wat te delen. Hoe dit er dan uit komt te zien, kunt u ook bij ons opvragen. Wij helpen u graag met het vormgeven van de teamtafels, zodat u een beeld krijgt bij onze teamtafels.

Nog meer soorten tafels

U kunt ook bij ons terecht voor andere soorten clubtafels. We hebben verschillende aluminium horecatafels op maat voor u, maar ook aluminium picknicktafels of statafels met logo. Deze zijn ideaal als jubileumgeschenk voor bedrijven. Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vragen via het antwoordformulier. Ons personeel helpt je met plezier verder, zodat je goed voorbereid bent op het nieuwe sportseizoen.