Bij vv Kesteren blijft het tot in de late uurtjes gezellig op het terras!

De aftrap is genomen door de sponsor Cornelisse Bouw door de eerste Clubtafel aan te leveren bij vv Kesteren. Bedoeling is om hierdoor meerdere sponsoren over de streep te trekken om zo het gehele terras vol te krijgen met deze aluminium picknick- en statafels van Clubtafel.com
>>> Deze picknicktafels zijn voorzien van ledverlichting op zonne-energie. Hierdoor zijn de logoborden aan beide kanten ook in de avond goed zichtbaar.

Opstelling voor het nieuwe seizoen 2024/2025 is bij vv DESK uit Kaatsheuvel al bekend!

4 stuks Clubtafels lang 4 meter in de clubkleuren blauw/geel staan al gereed voor het nieuwe seizoen. Netjes opgesteld voor de kantine en het hoofdveld.
Voor volgend seizoen staan er nog 4 Clubtafels lang 3 meter op de planning, maar hier moet de Club van 50 nog even voor sparen.

…. geen “valse bingo” dit keer!

Bij voetbal en atletiek vereniging Hazerswoudse Boys hebben ze dankzij de inspanningen van de Bingo voldoende rijtjes vol gehad voor de aanschaf van de eerste Clubtafel voor de vereniging. Bedoeling is dan ook dat deze picknicktafel de aanzet wordt voor sponsoren om het terras aan te vullen met nieuwe Clubtafels. De Clubtafels zijn geheel uitgevoerd in aluminium en in de clubkleuren zwart en wit uitgevoerd.